Uspješan sportski vikend u Parizu i Göteborgu

Ovoga vikenda naši su sportaši nastupali na dva međunarodna turnira na kojima se okupilo nekoliko stotina floretaša i mačistica iz cijeloga svijeta.

Odlične rezultate postigli su Leo Smrekar (RAPIR), Ana Mesić (HAMK MLADOST) i Lea Li Ming (VMD).

Leo je tako u Parizu, Francuska, na turniru na kojem je u njegovoj kategoriji (minimes) nastupalo 429 sportaša, zauzeo odlično 22. mjesto. Osim Lea, dobrim osvojenim mjestom može se pohvaliti i Lea Li Ming (VMD) koja je u kadetskoj kategoriji zauzela 32. mjesto.

Ostalih naši sportaši koji su nastupali ovoga vikenda u Parizu zauzeli su sljedeća mjesta:

63. Leo Li (VMD)
189. Anton Mravunac (KARLOVAC)
196. Antonio Gojak (KARLOVAC)
270. Luka Galuf (VMD)
382. Damjan Gotal (VMD)

Od naših djevojaka uz Leu (ali u drugoj kategoriji – minimes) nastupale su i Anamarija Banjac (KARLOVAC) koja je zauzela 50. mjesto, te Tana Bertić (VMD) koja je bila 219.

Dorian Stranić (RAPIR) u kadetskoj kategoriji zauzeo je 205. mjesto.

Njihove rezultate pogledajte ovdje.

Dobar rezultat postigla je i Ana Mesić (HAMK MLADOST) koja je uz naše tri mačistice nastupala na ECC u Göteborgu te zauzela 29. mjesto. Paula Jukić (SPLIT) bila je 68, Josipa Jolić (HAMK MLADOST) 80, a Lara Petković (HAMK MLADOST) 92. Ukupno je nastupalo 149. sportašica.

Naše mačistice nastupale su i u nedjelju u juniorskoj kategoriji, te ostvarile dobre rezultate. Tako je Paula bila 39, Ana 59, Josipa 69, a Lara 107. od ukupno 189 sportašica. Ana i Paula dobile su po 2 FIE boda.

Njihove rezultate pogledajte ovdje.