Predstavljena Knjiga o mačevanju i obilježeno 65 godina MSZ-a

Jučer smo u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici predstavili Knjigu o mačevanju koju izdaje Mačevalački savez Zagreba, autora Sanjina Kovačića i Damjana Kovačića. Istom prigodom smo obilježili i 65 godina rada Mačevalačkog saveza Zagreba.

U ugodnoj atmosferi, među brojnim prijateljima našeg sporta i sporta uopće, otvorili smo korice Knjige o mačevanju i i zavirili u priče najuspješnijih zagrebačkih i hrvatskih mačevaoca.

Tom prigodom prisjetili smo se i svih onih koji su nam pomogli u našem putu prema razvoju mačevanja u Gradu Zagrebu i uopće. Dodijeljene su tako zahvale našim partnerima i povezanim organizacijama kao i dosadašnjim predsjednicima i tajnicima Mačevalačkog saveza Zagreba.

Zahvaljujemo ovim putem i predstavnicima iz Grada Zagreba, Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade te predstavnicima Sportskog saveza Grada Zagreba što su prisustovali našem događaju.

Oni koji nisu imali prilike kupiti jučer Knjigu o mačevanju, uskoro će dobiti detalje kako je kupiti na našim web stranicama i društvenim mrežama.