Novi trener MSZ-a: Ivan Komšić

Obavještavamo kako je u mjesecu listopadu u Mačevalačkom savezu Zagreba počeo raditi g. Ivan Komšić kao trener Mačevalačkog saveza Zagreba.
Ivan Komšić dugogodišnji je reprezentativac Hrvatske u mačevanju te jednako tako dugogodišnji član Zagrebačke selekcije u floretu koji je s mačevanjem počeo još danas davne 1998. godine. Nakon skoro 25 godina s glavnim fokusom prema sportskom rezultatu, Ivan Komšić prijavio se na mjesto trenera u MSZ-u.
Drago nam je reći da ga je nakon provedenog postupka IO MSZ-a na svojoj sjednici dana 03.10.2022. godine izabrao za svog novog trenera upućenog na rad primarno u MK Dubrava.
Ivanu Komšiću želimo puno sreće u radu te se radujemo primiti ga u tim MSZ-a.
No, jednako tako treba spomenuti kako mjesto na koje primarno dolazi Ivan Komšić, jest do nedavno upotpunjavao naš dosadašnji trener Filip Škeljo. Filip Škeljo je s formalnim radom u našoj zajednici počeo još u listopadu 2010. godine – prije skoro 12 godina. Nakon 12 godina rada u našoj zajednici, Filip Škeljo odlučio je svoju karijeru nastaviti drugdje te je temeljem toga i pokrenuo postupak za prekid radnog odnosa, a nakon čega je sklopljen sporazum prestanka ugovora o radu s MSZ-om kao njegovim poslodavcem.
Nadamo se da će poslovna prilika koja mu se pružila ostvariti sva njegova očekivanja, te da će novi poslodavac znati prepoznati stečeno iskustvo i znanje kojim Filip raspolaže, a koje je uvijek nesebično dijelio sportašima i kolegama.