Ispis

Vikend bogat sportskim događanjima

    Pred nama je još jedan uzbudljiv sportski vikend. Nakon današnjeg nastupa naših sportaša na GP u Torinu, pratit ćemo i nastupe juniorki, kadeta i juniora.

Petar Fileš (DUBRAVA) i Ivan Komšić (ZŠM) završili su svoje nastupe na GP u Torinu. Petar je zabilježio četiri pobjede u kolu, dok je Ivan zabilježio tri. Nakon borbi po skupinama, Petar je zaustavljen u borbi za u 64 u kojoj je od njega bio bolji Francuz Alexandre Sido s 15:9. Ukupno je zauzeo 72. mjesto. 

Ivan je zaustavljen u borbi za u 96. Ukupno je zauzeo 126. mjesto.

Ukupne rezultate možete pogledati ovdje.

U nedjelju 3. prosinca pratit ćemo nastup naše juniorke Ane Mesić (HAMK MLADOST) na Svjetskom juniorskom kupu u Luxembourgu (mač). Dodajmo kako će nastupati i Paula Jukić (SPLIT). Njihov nastup možete pratiti ovdje.

Veliki broj naših sportaša nastupa na U23 turniru u Moedlingu, na kojem se u subotu 2. prosinca održavaju natjecanja u floretu dok je nedjelja (3. prosinca) rezervirana za mač.
Tako ćemo moći pratiti nastupe Lea Smrekara (ZŠM) i Marcele Dajčić (RAPIR), a u nedjelju na borilišta izlaze Martin Prelovšek (LOKOMOTIVA), Filip Horvat (HAMK MLADOST), Vedran Markota (HAMK MLADOST), Lara Petković (HAMK MLADOST), Andrea Majdandžić (HAMK MLADOST), Jana Kuna (HAMK MLADOST) i Lucija Gnjidić (HAMK MLADOST). Njihov nastup pratite ovdje.

Kadeti (floret) ovog vikenda nastupaju na EFC-u Halleu i to Janko Leskovac (MUŠKETIRI), Borna Špoljar (ZŠM) i Noa Nikolić (ZŠM).

Sretno svima!

 

Kalendar

Multimedija

Facebook

Kontakt