Ispis

Ivan Komšić 3. u Bratislavi

   

 

Odlične vijesti stigle su nam s FIE Satelita koji je 18.studenoga održan u Bratislavi, Slovačka. Ivan Komšić (ZŠM) osvojio je odlično 3. mjesto, a s dobrim rezultatima vratili su se i ostali naši sportaši.

Ivan je u kolu zabilježio pet pobjeda i samo jedan poraz te se direktno plasirao među 64 najbolja sportaša. S dobrim borbama nastavio je i dalje, pa je u borbi za u 32 bio bolji od Talijana Francesca Pio Iandola s 15:11. Za ulazak u 16 pobijedio je Britanca Dominica De Almeida s 15:12. U borbi za u 8 bio je bolji od Petra Fileša (DUBRAVA) s 15:11.

Plasman u završnicu natjecanja osigurao je pobjedom nad Poljakom Maxime Tarasiewiczom s 15:13. Nažalost zaustavljen je u polufinalnoj borbi u kojoj je od njega bio bolji Čeh Alexander Choupenitch s 15:7, koji je i osvojio ovaj turnir.

Čestitamo Ivanu na ovom odličnom rezultatu!

Od ostalih naših sportaša moramo spomenuti jako dobar rezultat Petra Fileša koji je glatko prošao kolo u kojem je zabilježio šest pobjeda. Petar je nastavio s odličnim borbama i u eliminacijama sve do borbe za ulazak u 8 gdje ga je ždrijeb doveo do Ivana. Ivan je bio bolji s rezultatom 15:11.

Ukupno je zauzeo 9. mjesto.

Dobar je bio i Leo Li (VMD) koji je kolo prošao s četiri pobjede, direktno se plasirao u 64, te u borbi za u 32 pobijedio Uzbekistanca Doniyor Sadullaeva 15:8. Zaustavljen je u borbi za u 16 u kojoj ga je pobijedio Latvijac Vitalijs Kuceba s 15:8.
Ukupno je zauzeo 23. mjesto.

Leo Smrekar (ZŠM) i Eric Dinković (ZŠM) zabilježili su po dvije pobjede u kolu i dok je Eric zaustavljen u prvoj eliminacijskoj borbi, Leo je nastavio s pobjedama te se plasirao među 32 najbolja sportaša. U borbi za ulazak u 16 izgubio je od Ukrajinca Andrii Scherbe 15:3.

Ukupno je Leo zauzeo 31. mjesto a Eric 83. mjesto.

Dodajmo kako je nastupao i Antonio Gojak (KARLOVAC) koji je osvojio 61. mjesto.

Čestitamo svima na dobrim rezultatima koje možete pogledati ovdje.

Kalendar

Multimedija

Facebook

Kontakt